PARAGLIDING TANDEM LET

Osjetite čaroliju ptičje perspektive i priuštite si neponovljivo iskustvo! Poletite iznad jednog od najljepših Hrvatskih krajolika. Dolina Vinodola u zaleđu Crikvenice, najatraktivnije je mjesto za tandem letove paraglajderom u Hrvatskoj, s pogledom na Kvarnerski zaljev, Crikvenicu i Vinodolsku dolinu. Za let nije potrebno nikakvo predznanje ili iskustvo.

Počastite sebe i svoje voljene, prijatelje ili obitelj jedinstvenim poklonom - paragliding tandem letom.

Let s vrhunskim licenciranim pilotima našega centra je najjednostavniji način da iskusite jedinstveni osjećaj leta, bez obzira na dob, spol i tjelesnu težinu.

 

Onima, koji se odluče zagrliti nebo, preporučamo:

 

  • lagane planinarske cipele ili tenisice
  • udobnu sportsku odjeću
  • sunčane naočale i kremu za sunčanje za ljetnih mjeseci

Panoramski let - cijena 100 €

- trajanje leta - oko 15 min.

Panoranski let sa pogledom na Kvarnerski zaljev i predivne otoke Krk i Cres. Mjesto polijetanja je na 770 metara dok visina leta doseže do 800 metara

Let u Termici - cijena 150 €

- trajanje leta - oko 30 min.

Kružeći u struji toplog zraka otvara nam se veličanstveni pogled na Kvarnerski zaljev te planinske vrhove Gorskog kotara. Visina leta se kreće između 1000 - 1500 metara.

 

Cross Country let - cijena 240 €  (fotografije uključene)

- trajanje leta 70 min.

Kao vrhunac ponude našeg centra nudimo Vam Cross Country prelet. Polijećemo sa najvišeg vrha Primorja - Učke ,1400 metara, te letimo 30 kilometara duž planinskog masiva sa pogledom na cijelu Istru sa jedne te otocima Cres i Krk sa druge strane planinskog masiva Učke. U ovom letu možemo letjeti i do 2000 metara te stoga preporučujemo topliju odjeću.

Foto - cijena 20 €

Poklon bon

Kao originalni poklon Vašim najdražima (rođendani, godišnjice…) nudimo Vam “Poklon bon za tandem let paragliderom”. Ispunjeni Poklon bon šaljemo Vam na adresu u roku od 48 sati po izvršenoj uplati.

 

 

MADE WITH IDESIGN